Oferta

Oferta

Produkujemy tylko z najlepszych jakościowo surowców naturalnych, a wszystkie składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych linii produkcyjnych w Europie

 

 

 

 

MASY LODOWE

MASY DO LODÓW WŁOSKICH

Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym.

MASY DO LODÓW GASTRONOMICZNYCH

Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym, straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynosic od 0°C do 4°C. Produkt prakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemnosci 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

ŚMIETANKA 32%

Nasza firma oferuje także śmietankę cukierniczą UHT o zawartości tłuszczu do 32%. Termin przydatności wynosi od 90 do 140 dni w temperaturze przechowywania 0-4°C. Produkt jest przetwarzany w systemie UHT. Śmietana produkowana jest w systemie Bag in Box, pakowana w aseptyczne worki o pojemności 5 i 10 kg. Śmietanka jest dostępna w trzech rodzajach:

- ROŚLINNA – o zawartości tłuszczu 25%, dosłodzoną w granicach 5-10%. Stopień napowietrzenia od 100-150% wpływa na doskonałe ubijanie. Nadaje się do wszelkiego rodzaju dekoracji i oblewania tortów. Jest bardzo stabilna, w związku z tym nie wymaga żadnych dodatków.

- ZWIERZĘCO-ROŚLINNA – o zawartości tłuszczu od 28% do 32%, z niewielkim dodatkiem tłuszczu roślinnego i cukru (zwana cukierniczą). Stopień napowietrzenia od 100-150% wpłwa na doskonałe ubijanie. Nie wymaga dodatkowych stabilizatorów. Używana jest do produkcji wszelkiego rodzaju ciast deserowych typu W-zetka, rolada, kremówka itp.

- ZWIERZĘCA – o zawartości tłuszczu 32%, z niewielkim dodatkiem cukru. Doskonała jakość śmietany oraz stopień napowietrzenia 100-150% wpływa na doskonałe ubijanie. Wymaga niewielkiej ilości stabilizatora w przypadku produkcji ciastek deserowych typu W-zetka, rolada, kremówka itp. Doskonały produkt do wszelkiego rodzaju maszyn (automatów do ubijania śmietany). Nie wymaga dodatkowego słodzenia.

AUTOMATY DO LODÓW

W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi.

 

Więcej informacji w sprawie maszyn pod nr telefonu: 33 874 43 04

 


User Login