O nas

Doświadczenie

Zakład produkcyjno-gastronomiczny istnieje od 1978 roku zajmuje się produkcją mas lodowych, lodów, śmietanki kremowej i śmietanek roślinno – zwierzęcych.

Tradycja

Mamy głęboki szacunek do tradycji. Stosujemy zatem naturalne surowce, a na ich bazie korzystamy ze sprawdzonych receptur, z jednoczesnym zastosowaniem najnowszych zdobyczy techniki i technologii wytwarzania (np. sterylizacja UHT). Używane w naszej produkcji surowce naturalne pozyskujemy tylko z ekologicznych terenów Polski. Posiadamy własne placówki w regionie małopolskim.

Technologia

Jesteśmy wyposażeni w jedną z najnowocześniejszych linii produkcyjnych w Europie. Linia do produkcji płynnych i półpłynnych produktów sterylizowanych w systemie UHT do 141 stopni, pakowanych aseptycznie w systemie Bag in Box.

Poniżej zdjęcia poszczególnych węzłów naszej linii produkcyjnej.